חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם ברולה של השף ישראל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבעיה עם הקינוח המעולה הזה היא הכבדות שלו. הוא פשוט טעים בטרוף וכבד באותה מידה . כמעט בכל תפריט קינוחים תמצאו את המנה הזאת. יש לי מתכון שהוא קל יחסית ,אוורירי וגם קל להכנה.
קרם ברולה של השף ישראל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבעיה עם הקינוח המעולה הזה היא הכבדות שלו. הוא פשוט טעים בטרוף וכבד באותה מידה . כמעט בכל תפריט קינוחים תמצאו את המנה הזאת. יש לי מתכון שהוא קל יחסית ,אוורירי וגם קל להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים ל 14 סועדים:
1 ליטר שמנת 38% או 42% לא משנה.
0.5 ליטר חלב.
20 צהובים של ביצים.
1 מקלות וניל (פתוחים שהגרעינים הוצאו מהם).
250 גרם סוכר לבן.
אופן ההכנה
את השמנת, החלב ,הסוכר והוניל שמים בסיר ומחממים עד שהסוכר נמס.
זאת אומרת לא להרתיח את החלב והשמנת אלא להמיס את הסוכר.
את הצהובים יש להניח בקערה נפרדת ולאחר שהסוכר נמס לעשות השוואת טמפרטורות.
( זאת אומרת לשפוך קצת נוזל בכל פעם לביצים ולערבב נמרצות עם המטרפה ) עד שכל
הנוזל עורבב עם הביצים .
לאחר מכן לסנן אותו עם מסננת דקה שמקלות הוניל וכן הלבן של הביצה
לא ישארו בנוזל. (בדרך כלל נשאר קצת לבן בתהליך הפרדת הביצה מהצהובים).
לאחר הסינון ניתן למזוג את הברולה לכלי ההגשה ולאפות אותם בתנור בטמפ' של 110 מעלות
למשך 30 דקות. את הכלים יש להניח בתוך תבנית ובתוכה מים ( בן מארי ) .
לאחר האפייה צינון במקרר בערך שעתיים עד שהברולה נראה מוצק .
לפזר סוכר לבן על הברולה ולשרוף אותו עם מבער עד לקבלת צבע חום קרמל.
מגיש: isi
מקור:
שתף את המתכון