חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סלמון ברוטב פסטו עם עלי מנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מאוד טעימה ומיוחדת
דג סלמון ברוטב פסטו עם עלי מנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מאוד טעימה ומיוחדת
הוראות הכנה
מרכיבים
מנת דג עבור כל סועד
1 בצל גדול (קוביות )
2 פלפלים צהובים גדולים חתוכים לרצועות
חופן עלי מנגולד (שקית) , רק החלק הלבן חתוך לרצועות של 4-5 סמ' ולבשל במים ומעט מלח
כ 5-10 דקות עד לריכוך
חופן גזר רצועות
לרוטב הפסטו
, רצוי מאוד להכין בבית
1. כוס דחוס עלי בזיליקום טריים
2. 3-4 כפות צנוברים
3. חצי כוס שמן זית
4. מלח
ההכנה:
1. יש לשטוף את כוס עלי הבזיליקום ולנגב.
2. לקלות את הצנוברים שישחימו מעט
3. יש להכניס את עלי הבזיליקום לתוך בלנדר ולהפעילו ( מדי פעם יש צורך עם כף פלסטיק להוריד מדפנות ולהחזיר פנימה.)
4. יש להוסיף את הצנוברים ולהמשיך להפעיל המגימיקס
5. (להוסיף שמן זית ומלח לפי הצורך.)
אופן ההכנה
1. יש לטגן את הבצל במעט שמן זית ( מעט כי ברוטב פסטו יש גם שמן זית )
2. להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן אחריו את רצועות הגזר,המנגולד (שבושל קודם).
3. יש להמשיך ולטגן הכול יחד על אש קטנה כ 5- דקות.
4. יש לטגן בכלי נפרד את הפרוסות דג במעט שמן זית, ( טיגון קל ) ולהניח בצד.
5. יש להוסיף לירקות כ 2 כפות רוטב פסטו ולהמשיך לטגן הכל יחד ולהוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
6. יש להניח את פרוסות הדג שטוגנו בכלי פיירקס ולהוסיף את הירקות שטוגנו בנפרד.
7. לצקת מעל את רוטב הפסטו ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 10 דקות.
מגיש: שמולקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון