הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוסות סולת
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
0.5 כוס קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
1 גביע שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים
סירופ - 1.5 כוסות סוכר
2.25 כוסות מים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
משמנים תבנית מלבנית.
מערבבים את כל החומרים יחדיו עד לקבלת עיסה אחידה, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 25 דקות.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים עליה את הסירופ שהומס על האש, ונותנים לעוגה לספוח את כל הנוזלים.
לסיום, ניתן לקשט בקוקוס.
מגיש:
מקור: חגית גלנטי
שתף את המתכון