הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר טחון (מומלץ טרי).
1 קופסת עגבניות מגורדות עם בזיליקום ואורגנו
1 רסק עגבניות קטן
2 עגבניות חתוכות
2 שיני שום חתוכים דק.
כף קטשופ
1/2 כפית סוכר.
שמן זית
פפריקה מתוקה וחריפה
מלח ופלפן לבן
אופן ההכנה
יוצקים כמות נדיבה של שמן זית לסיר טפלון.
מטגנים בצל חתוך דק עד להזהבה.
מטגנים את הבשר הטחון בסיר עד אשר לא נשאר אדום.
מוסיפים את שיני השום.
מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לטגן עוד מס' דקות.
מוסיפים את קופסת העגבניות המגורדות ואת הרסק, קטשופ וסוכר.
מוסיפים כוס מים רותחים.
מוסיפים כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פפריקה חריפה.
מוסיפים כפית אבקת מרק עוף או משפורפרת (נוזלי).
מוסיפים כפית גדושה של מלח.
מוסיפים מעט פלפל לבן.
מרתיחים.
מבשלים שעה על אש נמוכה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון