חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ראות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראות מתכון למאכל יהודי כשר בדרך כלל שיך למטבח מעדות המזרח מרוקאי או טריפולטאי העניין בעקר הוא הטיפול בחלק פנימי זה ליפני הבישול עם הרוטב
ראות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראות מתכון למאכל יהודי כשר בדרך כלל שיך למטבח מעדות המזרח מרוקאי או טריפולטאי העניין בעקר הוא הטיפול בחלק פנימי זה ליפני הבישול עם הרוטב
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג ראות
10 שיני שום
4 פלפל יבש מתוק [אפשר לקנות בשוק או בתבליני פרג]
1 כף פפריקה
21 כפית כמון
21 כפית כרכום
3 עגבניות בשלות חתוך לקוביות.
1 כף מרק עוף או מלח
41 כוס שמן
אופן ההכנה
יש לשטוף את הראות בזרם מים טוב טוב.
לאחר מכן לבשל את הראות בסיר עם מים למשך שעתים או בסיר לחץ עד שמתרכך.
לקרר לחתוך לחתיכות של 2 כפול 2 ס"מ
בסיר יש לטגן את השום קלות להוסיף את הפלפלים לאחר שטיפה , ויש לחתוך אותם לחתיכות
להוסיף נוזלים עם כל התבלינים והעגבניות .
הנוזלים צריכים להיות מעל כל תכולת הסיר ב1 ס"מ.
על אש גבוהה למשך 41 שעה ולהנמיך על אש קטנה למשך 43 שעה.
בתאבון
מגיש: talol2
מקור: מבית אמא
שתף את המתכון