חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציזיקי - סלט יוגורט ומלפפונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט יוגורט ומלפפונים מוגש בדרך כלל כתוספת לבשר, היוגורט ביוון הוא יותר סמיך ושמן מהיוגורט בארץ ולכן כדי להגיע הכי קרוב לטעם הוא להוסיף למתכון כמה מוצרים ישראלים.
ציזיקי - סלט יוגורט ומלפפונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט יוגורט ומלפפונים מוגש בדרך כלל כתוספת לבשר, היוגורט ביוון הוא יותר סמיך ושמן מהיוגורט בארץ ולכן כדי להגיע הכי קרוב לטעם הוא להוסיף למתכון כמה מוצרים ישראלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 גביעי יוגורט כבשים
1 שמנת חמוצה 27%
1 מלפפון מגורדת על פומפיה דקה
½ כפית שום כתוש
½ כפית חומץ
1 גבעול שמיר קצוץ
2 כפיות שמן זית
מלח,פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
שלב ראשון:
יש להניח את היוגורט והשמנת בתוך בד שיושב על מסננת לילה שלם בכדי להוציא את כל הנוזלים
את המלפפונים יש לערבב עם מלח ולהניח במסננת גם למשך לילה בכדי להוציא את הנוזלים ,המלח מזרז את הוצאת הנוזלים.
שלב שני:
לאחר מנוחה של לילה יש לערבב את כל החומרים ביחד כולל כל שאר המצרכים שבמתכון והסלט מוכן בזמן ההגשה אפשר להוסיף שמיר קצוץ וטיפטופי שמן זית
סלט טירוקאפטרי-סלט פטה פיקנטי אחד המזטים המוגשים בד"כ עם לחם קלוי בגריל ואוזו.
300 גרם גבינת פטה כבשים.
3 שיני שום
1 פלפל חריף אדום או ירוק טרי
מכניסים לפוד פרוססור את השום והפלפל וטוחנים עד לקבלת מחית ואז מוסיפים את הפטה והמיונז וממשכים לטחון עד לקבלת מחית חלקה ,רצוי להכין יום לפני ההגשה רצוי להגיש עם לחם קלוי או צנימים בליווי מלפפונים ופרוסות עגבניה לצד בירה קרה או אוזו .
מגיש: שפית_אביטל
מקור:
שתף את המתכון