חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה מטוגנת, ממולאת בחציל קלוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה מטוגנת, ממולאת בחציל קלוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 בורגול דק
2 /1 כוס קמח
1 כפית שמן זית
שמן לטיגון עמוק
למילוי:
1 חציל
מלח
1 לימון כבוש, קצוץ
מעט עלי נענע קצוצים
להגשה:
טחינה
אופן ההכנה
1. משרים את הבורגול במים שעה לפחות ומסננים. מעבירים לקערה, מוסיפים את הקמח, מלח והשמן ולשים לבצק אחיד. מאחסנים במקרר כשעה.
2. קולים את החציל על להבת הגז כ – 20 דקות, עד שהוא משחיר מכל הצדדים, קולפים וקוצצים. מתבלים במלח. מוסיפים את הלימון ואת הנענע ומערבבים.
3. לוקחים פיסה מהבצק בידיים משומנות ומעצבים בתוך כף יד אחת לכדור מאורך. נועצים אצבע של היד השנייה בבצק ולוחצים אותה בתוך הכדור כדי ליצור חור גדול ומעטפת דקה. מכניסים לחור מעט מהמילוי וסוגרים את הכדור. ממשיכים ליצור כך קובות מכל הבצק.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקובות עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים בכף מחוררת ומגישים חם, עם טחינה.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון