הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות סינטה עגל חלב במשקל 100 גר' כ"א
למלית:
350 גר' חזה עגל מעושן פרוס דק
מחמאה לטיגון
2 בצלי שאלוט קצוצים דק
סלסלת פטריות קצוצות דק
מלח, פלפל, מוסקט
כפית א. מרק פטריות
2-3 כפות יין לבן ייבש
גבעול טימין
אופן ההכנה
1. משטחים את פרוסות הבשר בעזרת פטיש. קוצצים 100 גר' מהעגל המעושן ומקפיצים במעט חמאה עד השחמה. מוסיפים בצלים ופטריות, מתבלים ומטגנים עד השחמה.
2. מוסיפים א.מרק, מערבבים, מוסיפים את היין ומבשלים תוך ערבוב דקה או שתיים. מוסיפים את התימין, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.
3. מחממים תנור ל-200 מעלות. ממלאים כל פרוסה ברבע מהמלית ומגלגלים לגלילה. עוטפים כל גלילה בפרוסת חזה כך שתכסה את כל הגלילה ומאבטחים בקיסם.
4. מטגנים עד השחמה, מכניסים לתנור ואופים דקה וחצי.
אפשר לטגן מראש ולפני ההגשה ולהכניס לתנור רק לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: אבי שטייניץ
שתף את המתכון