הוראות הכנה
מרכיבים
בצק פילו
750 גר' חלב 3%
4 ביצים
1 חבילה גבינה מלוחה מכל סוג, עדיף בולגרית
מעט ימאה או מרגרינה מומסת להברשה
אופן ההכנה
בתבנית משומנת, מניחים מספר עלי פילו בצורת גלים, ומברישים בחמאה. זאת כדי לתת נפח למאפה.
מעל מניחים כשלוש עלי פילו יפים וישרים..ושוב מברישים.
אופים מעט עד שמזהיב.
בינתיים מפוררים את הגבינה המלוחה, מוסיפים את החלב והביצים.ומערבבים לעיסה.
כשהבצק אפוי..מוציאים מהתנור..ושופכים מעל את עיסת הגבינה,, מחזירים לתנור ואופים שוב, כחצי שעה עד שהמאפה מתייצב.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון