הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
3 כפות פודינג וניל
750 גר' גבינה לבנה 5%
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
6 ביצים להפריד
להקציף חלבון עם כוס סוכר
חלמון להקציף בנפרד עם 3 כפות קונפלור ו3 כפות פודינק וניל ו3כפות סוכר
ו 750 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
להסיף את התערובת לחלבונים שהקצפנו
להכניס לתנור תבנית מלאה במים
להניך עליה את העוגה בתבנית חד פעמי
50 דקות אפיה
בנתיים יש להקציף שמנת מתוקה עם הפודינג שנשאר וכוס חלב
לא לשכוח- לא להוציא את העוגה מיד מהתנור רק אחרי 10 דקות להשאיר את התנור פתוח
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון