הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף
יין מוסקט
פלפל שחור
מלח
פפריקה מתוקה
ביצה
פרורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
שוברים ביצה מוסיפים את הפפריקה,הפלפל,והמלח.ומערבבים.
מכניסים פנימה את חזה העוף(החרי שדפקנו אותו מעט).
מוציעים את חזה העוף ומכניסים אותו לקערה עם יין מוסקט.
לבסוף מצפים את חזה העוף בפרורי לחם ומטגנים.
יוצא מדהים בתיאבון.
יש אפשרות להכין את המתכון בלי ביצה,ואז מתבלנים את חזה העוף בתבלינים
משרים ביין מוסקט מצפים בפרורי לחם ומטגנים
יוצא לא פחות טעים. בתאבון
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון