הוראות הכנה
מרכיבים
2 וחצי כוס קמח אסם
1 אבקת אפיה
1 וחצי כוס סוכר
3 ביצים
חצי כפית סודה לשתיה
1סוכר וניל
5 בננות טריות
1 מרגרינה רכה
תמצית וניל כפית
4 כפות יוגורט גדולות
מי שרוצה קוקוס ואגוזים קצת
אופן ההכנה
1- ללוש במיקסר את המרגרינה הרכה עם הסוכר
2- ללוש בקערה נפרדת את סוכר הוניל + הביצים+תמצית וניל
3- בצלחת נפרדת למעוך את הבננות עם היוגורט
4- בצלחת נפרדת לנפות את הקמח+סודה לשתיה+אבקת אפיה
*להתחיל להוסיף בהדרגתיות את 2 ל1
ואחר כך את 3 ל1
ולבסוף את 4ל1
ללוש טוב טוב למשך דקה
למרוח מרגרינה על התבנית ובתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון