הוראות הכנה
מרכיבים
10. שלוים
3. ראשי חסה מסוגים שונים
2. זרי רוקט
שמן זית
חומץ בן יין
דבש
חרדל
25 ביצי שליו
מלח גס
מלח,פלפל לבן טחון
אופן ההכנה
מכינים וקושרים את השליו לצליה.
מכינים ויניגרט עם 1/4 כמות חומץ בן יין,דבש וחרדל ומשלימים בשמן זית בהדרגה.
מנקים ומיבשים את עלי החסה והרוקט.
פותחים זוגות זוגות את ביצי השליו.
צולים ב-200 מעלות את השלוים בתבנית בה מפוזר המלח,מורחים בחמאה (או שומן אחר) בכל שלבי הצלייה.
מתבלים את החסות בויניגרט ומסדרים במרכז צלחת הגשה.
מטגנים את ביצי השליו ומניחים על כל סלט.
פורסים את השליו ל-4 בעזרת מספרי בשר ומסדרים סביב הסלט.
מגישים.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון