הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים
מלח
שמן
בצל ירוק
אופן ההכנה
הכי טוב לצלות את החצילים על האש(גחלים) עד שיוצאים מהם הנוזלים(כדי לחרוץ אותם מעט שלא יתפוצצו).
מורידים אותם מהאש מקלפים את הקליפה ומניחים להתקרר.
אחרי שהחציל היה לפחות שעה במקרר,מכניסים אותו לבלנדר ביחד עם מעט מאוד שמן,
מלח,והבצל,תוכנים את הכול מספר שניות ומגישים בצלחת ביחד עם פרוסות
עגבניה ולחם שחור טרי(אני אוהב חלה של שבת קריספי)
אני מבטיח כשיגיעו לכם אורחים הביתה ויוכלו את החצילים אתם כבר תקבלו את המחמאות.
בהצלחה.
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון