חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל רומני מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מדהים
חציל רומני מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים
מלח
שמן
בצל ירוק
אופן ההכנה
הכי טוב לצלות את החצילים על האש(גחלים) עד שיוצאים מהם הנוזלים(כדי לחרוץ אותם מעט שלא יתפוצצו).
מורידים אותם מהאש מקלפים את הקליפה ומניחים להתקרר.
אחרי שהחציל היה לפחות שעה במקרר,מכניסים אותו לבלנדר ביחד עם מעט מאוד שמן,
מלח,והבצל,תוכנים את הכול מספר שניות ומגישים בצלחת ביחד עם פרוסות
עגבניה ולחם שחור טרי(אני אוהב חלה של שבת קריספי)
אני מבטיח כשיגיעו לכם אורחים הביתה ויוכלו את החצילים אתם כבר תקבלו את המחמאות.
בהצלחה.
מגיש: vbnm
מקור: מקורי
שתף את המתכון