הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפוחי אדמה
4 ביצים
3 כפות מיים
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול חתוך גס
1/2 כפית אבקת מרק בשר
2 שיני שום מעוכות
חצי חבילת כוסברה קצוצה.
מלח/פלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרצועות עגולות.
2. מטגנים את רצועות תפו"א בשמן עמוק עד להזהבה ומסדרים בתבנית ( 27X20)
3. טורפים ביצה אחת עם שלוש כפות מיים ומעט מלח ויוצקים על תפו"א.
4. בקערה נפרדת מערבבים את הבשר יחד עם הבצל,שיני השום,אבקת מרק,כוסברה ,
שתי הביצים,ותיבול המלח המתאים ולשים לעיסה.
5. משטחים את עיסת הבשר על התפו"א .
6. טורפים היטב את הביצה הנותרת ויוצקים על הפשטידה.
7. אופים כחצי שעה.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון