חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת טוגני תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת טוגני תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפוחי אדמה
4 ביצים
3 כפות מיים
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול חתוך גס
1/2 כפית אבקת מרק בשר
2 שיני שום מעוכות
חצי חבילת כוסברה קצוצה.
מלח/פלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרצועות עגולות.
2. מטגנים את רצועות תפו"א בשמן עמוק עד להזהבה ומסדרים בתבנית ( 27X20)
3. טורפים ביצה אחת עם שלוש כפות מיים ומעט מלח ויוצקים על תפו"א.
4. בקערה נפרדת מערבבים את הבשר יחד עם הבצל,שיני השום,אבקת מרק,כוסברה ,
שתי הביצים,ותיבול המלח המתאים ולשים לעיסה.
5. משטחים את עיסת הבשר על התפו"א .
6. טורפים היטב את הביצה הנותרת ויוצקים על הפשטידה.
7. אופים כחצי שעה.
בתאבון
מגיש: orit
מקור:
שתף את המתכון