חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט פרג, שוקולד ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט פרג, שוקולד ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית קפיץ בקוטר 26 ס"מ
לעוגה:
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
200 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
3 כפות ברנדי
6 ביצים, מופרדות
11/4 כוסות סוכר
2 כוסות פרג טחון
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
2/3 כוס צימוקים (רצוי בהירים)
3 כפות פירורי לחם
לקרם שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות) ומשמנים את התבנית.
2. ממלאים סיר במים רותחים. מניחים מעליו סיר נוסף, כך שתחתיתו אינה נוגעת במים. שמים בסיר העליון את השוקולד ומבשלים עד שהוא נמס לגמרי. מסירים מהכריים, מוסיפים לשוקולד את החמאה ובוחשים עד שהיא נמסה. מוסיפים את הברנדי ואת החלמונים ומערבבים.
3. מקציפים את החלבונים והסוכר בקערת המערבל לקצף יציב. מוסיפים לקצף את עיסת השוקולד ומערבבים ידנית, בתנועות קיפול, לעיסה אחידה. מוסיפים את הפרג, האגוזים, הצימוקים ופירורי הלחם ומערבבים רק עד לקבלת בלילה אחידה. יוצקים לתבנית ואופים כ - 50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
4. הקרם: ממלאים סיר במים עד למחציתו ומרתיחים. מניחים עליו סיר נוסף ובו השוקולד והחמאה ומבשלים עד שהם נמסים לגמרי. מורחים את העוגה הצוננת בקרם ומגישים.
מגיש: lee75
מקור: לאשה
שתף את המתכון