הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה לאפיה ללא מלח
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח תופח מנופה
2 ביצים
2 כפות מלאות של אבקת קקאו
2 שקיות סוכר וניל (כ-20 גרם)
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את המרגרינה, הסוכר, הביצים, הקמח ותמצית הווניל. לשים ביחד עד לקבלת בצק חלק. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. חלק אחד מכניסים למקרר. לחלק שבחוץ מוסיפים את הקקאו וממשיכים ללוש עד שהבצק הופך חום. מכניסים גם את הבצק החום למקרר לחצי שעה.
מקמחים את משטח העבודה. מרדדים את הבצק הלבן ומניחים בצד. מרדדים את הבצק החום ומניחים על הבצק הלבן. מגלגלים את הבצקים ביחד. פורסים פרוסות דקות של בצק שצורתן כצורת שבלול בשני צבעים. מניחים את הפרוסות בתבנית אפיה וזורים סוכר וניל על כל העיגולים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להזהבת העוגיות (כ-10 עד 12 דקות).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון