חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אזני המן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במילוי פרג ובמילוי אגוזים
אזני המן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במילוי פרג ובמילוי אגוזים
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חמאה
280 גרם סוכר
300 גרם קמח לבן
5 גרם אבקת אפייה
1 ביצה
קליפה מגוררת מלימון שלם (מחולק ל-2 מנות)
150 מ"ל חלב
300 גרם פרג טחון טרי
150 גרם צימוקים
75 גרם פירורי לחם
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את הקמח, 80 גרם סוכר, אבקת אפייה, מנה אחת של קליפת לימון ו-200 גרם חמאה. מעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-20 דקות.
מכניסים את כל שאר המרכיבים, למעט פירורי הלחם, לסיר, מביאים לרתיחה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש ומוסיפים את פירורי הלחם. מצננים.
מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה דק. קורצים עיגולים, מניחים כפית מהמילוי ומקפלים לצורת אוזן המן. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר. מצננים ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: שף אורן גירון - עושים בישול
שתף את המתכון