הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר כריש חתוך לקוביות קטנטנות
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
2 בצלים ירוקים קצוצים דק מאד
2 שיני שום קצוצות דק מאד
½ כוס שמן זית
1 כף שמן שומשום
1 כפית מלח
מעט מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים היטב. מכניסים למקרר למשך כחצי שעה. מחממים מחבת גריל ומברישים אותה בשמן. יוצרים קבבונים מאורכים ולא גדולים מהתערובת. מניחים על מחבת הגריל כ-2 דקות מכל צד.
מגישים חם עם שלט ירוק וניתן גם עם טחינה ירוקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון