חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה כושית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ףף5
עוגה כושית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ףף5
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
200 גרם מרגרינה לאפיה
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
1 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
200 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבישול
אופן ההכנה
להכניב בסיר קטן את השוקולד ,מרגרינה,וחצי כוס סוכר לבשל על אש קטנה
להפריד את החלבונים מהחלמונים, להקציף את החלבונים עם חצי כוס הסוכר הנותר .
לאחר שבלילת השוקולד התקררה להוסיף את החלמונים אחד אחד לבחוש היטב
להוסיף רבע כמות מהחלבונים לבלילת השוקולד ןלהוריד כוס אחד להניח בצד
להוסיף את כל החלבונים לבלילה שנשארה .להוסיףאת הקמח תאבקת אפיה
לבחוש היטב לאפות במבנית עגולה 26
180 מעלות
כאשר העוגה התקררה לשפוך למעלה את הכוס עם הבלילה שהנחנו בצד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון