חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרקיז שוקולד מהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרקיז שוקולד מהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שוקולד מריר
1 גביע שמנת חמוצה
4 חלמונים טרופים
2 כפיות ויסקי או ברנדי
אופן ההכנה
ממלאים סיר במים עד למחציתו ומרתיחים. מניחים מעליו וסיר נוסף, כך שתחתיתו אינה נוגעת במים, ושמים בו את השוקולד המריר, שבור לקוביות. מחממים על להבה נמוכה עד שהשוקולד נמס.
מסירים מהכיריים, מערבבים ומוסיפים תוך ערבוב מהיר את השמנת החמוצה, החלמונים והאלכוהול.
משטחים את העיסה בתבנית שטוחה, מכסים ומקפיאים שעתיים.
מוציאים מהמקפיא, "מגלפים" בכף גלילים מהמרקיז ומעבירים לצלחת. אפשר להגיש עם קליפת ריבות לימונים או קליפות תפוז מסוכרות.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון