חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טלה ברוטב לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בעל טעם עשיר.
טלה ברוטב לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בעל טעם עשיר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 1 בשר חזה טלה
1/2 1 כוסות יין לבן יבש
בצל
גזר
צרור עשבי תיבול
שן שום
35 גרם מרגרינה
1 כף קמח
1 חלמון ביצה
1 כף מיץ לימון
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
את בשר הטלה חותכים לחתיכות גדולות.
שמים את החתיכות בסיר מים רותחים, מרתיחים במשך 2 דקות, מוציאים את הבשר בכף מחוררת.
שופכים ושומרים את המים ומחזירים את הבשר לסיר.
מוסיפים 1/2 1 כוסות יין לבן יבש.
מקלפים בצל 1 ונועצים בו ניצן ציפורן.
מגרדים את הקליפה מגזר אחד ופורסים.
מוסיפים את הבצל והגזר לסיר, יחד עם שן שום קלופה ועם צרור עשבי תיבול.
מתבלים במלח ופלפל.
מכסים את הבשר ב- 1/2 1 כוסות מים, ומבשלים במשך שעתיים.
להכנת הרוטב:
ממיסים 35 גרם מרגרינה בסיר, כ-10 דקות לפני תום הבישול של הבשר.
מוסיפים 1 כף קמח ומסירים מהאש.
בוחשים פנימה 2 כוסות מנוזלי הבישול של הבשר.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת ומבשלים במשך 3 דקות.
מוציאים את חתיכות הבשר מנוזלי הבישול בכף מחוררת.
מוסיפים את הבשר לרוטב ומבשלים במשך 15 דקות.
מערבבים בקערה 1 חלמון עם מעט מהרוטב + 1 כף מיץ לימון.
מחזירים את התערובת לסיר ומערבבים בלי להניח לרוטב לרתוח.
זורים למעלה פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון