הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם לבבות ארטישוק משומרים
3 עגבניות גדולות
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
פלפל שחור טחון טרי
לרוטב:
6 כפות שמן זית
2 כפות חומץ יין
מעט מלח
מעט סוכר
1 שן שום
פטרוזיליה
אופן ההכנה
מסננים את לבבות הארטישוק ופורסים לפרוסות דקות.
שמים את הפרוסות בקערת סלט.
פורסים את העגבניות.
מנקים ופורסים את הפלפלים.
מוסיפים הכל לקערה.
מתבלים בפלפל.
להכנת הרוטב:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט 10 דקות לפני ההגשה.
בהגשה מערבבים לתוך הסלט פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון