חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירחי קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מיוחדת במינה שתשמש נושא עיקרי לשיחה בשעת הארוחה. שווה את המאמץ שבגידול קישואים בגינה.
פירחי קישואים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מיוחדת במינה שתשמש נושא עיקרי לשיחה בשעת הארוחה. שווה את המאמץ שבגידול קישואים בגינה.
הוראות הכנה
מרכיבים
36 פרחי קישואים
1 תפוח אדמה
1 קישוא
50 גרם שעועית ירוקה
25 גרם חמאה מומסת
מלח, פלפל
1/2 כוס (50 גרם) גבינת פרמז'ן מגוררת
1 כף ריחן קצוץ
1 שן שום
1 ביצה
4 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום 180 מעלות.
שוטפים את הפרחים ומייבשים אותם במגבת נייר.
קולפים וקוצציםדק את תפוח האדמה.
שוטפים את הקישוא ואת תרמילי השעועית וחותכים את הקצוות.
קוצצים דק.
מעבירים את תפוח האדמה, את הקישוא ואת השעועית דרך מטחנה.
שמים את התערובת בקערה ומוסיפים חמאה מומסת, מלח ופלפל, גבינה, ריחן ושום כתוש.
מערבבים היטב.
מוסיפים את הביצה הטרופה.
ממלאים את פרחי הקישואים בתערובת - יש להיזהר לא למלא אותם יותר מידי ולא לקרוע אותם.
מסדרים את הפרחים בכלי חסין אש זה לצד זה.
מטפטפים מלמעלה את השמן ואופים בתנור כ-20 דקות.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון