חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות שמפיניון ממולאות - ספיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה קלילה ומיוחדת
פטריות שמפיניון ממולאות - ספיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה קלילה ומיוחדת
הוראות הכנה
מרכיבים
24 פטריות שמפיניון גדולות
5 כפות פירורי לחם
1/2 לימון סחוט
100 גרם חמאה רכה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 250 מעלות.
מורידים לפטריות את הרגליים.
משרים את הפטריות במים ומיץ לימון ל- 5 דקות.
קוצצים במעבד מזון : רגלי פטריות , פירורי לחם , פטרוזיליה , שום , חמאה,
מלח ופלפל
ממלאים את כוכעי הפטריות בתערובת .
מניחים את כובעי הפטריות הממולאות בתבנית אפיה משומנת
בוזקים מעט שמן זית
אופים בחום בינוני כ- 15 דקות
בתיאבון
מגיש: סנופי
מקור: ספיר
שתף את המתכון