הוראות הכנה
מרכיבים
שלב 1:
3 חלמונים
3/4 חב' מרגרינה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
3 כפות קקאו
2 כפות רום
שלב 2:
1 חב' פתי בר ( 250 גר' ) מפוררים.
150 גר' אגוזי מלך קצוצים
שלב 3:
קוקוס לציפוי
אופן ההכנה
מביאים לרתיחה על אש קטנה תוך כדי בחישה את כל החומרים בשלב הראשון וממתנים שהעיסה תתקרר מעט.
לאחר מכן מוסיפים לעיסה את האגוזים הקצוצים ואת הפתי בר המפוררים ומערבבים .
יוצרים כדורים , מצפים בקוקוס ומכניסים למקרר למספר שעות.
ניתן לקשט בדובדבן ולהניח את הכדורים בתוך מנג'טים למראה חגיגי יותר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון