חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג עם ציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חג פורים שמח לכולם!
עוגת פרג עם ציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חג פורים שמח לכולם!
הוראות הכנה
מרכיבים
לציפוי :
50 גר' מרגרינה
100 גר' שוקולד מריר
1 כף סוכר
2 כפות חלב
1 כף ברנדי
לעוגה :
5 ביצים מופרדות
100 גר' מרגרינה
1 כוס סוכר
200 גר' פרג טחון
2 כפות קמח
2 כפות ברנדי
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית רום
1/4 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים לקצף יציב ולהוסיף את הסוכר תוך כדי הקצפה. להמיס את המרגרינה ולצנן מעט, להקציף את החלמונים, ולהוסיף את המרגרינה,ולהוסיף תוך כדי בחישה את הפרג, הקמח אבקת האפיה הברנדי והתמציות. לקפל את קצף החלבונים לתערובת, ולצקת לתבנית 26 משומנת.
לאפות בחום בנוני כ -40 דקות .לצנן בתבנית ולהוציא מהתבנית לצינון מלא.
לציפוי :
להמיס את המרגרינה ולהוסיף את השוקולד ושאר החומרים לערבב לתערובת אחידה. לצקת את תערובת הציפוי על העוגה הקרה.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון