הוראות הכנה
מרכיבים
לציפוי :
50 גר' מרגרינה
100 גר' שוקולד מריר
1 כף סוכר
2 כפות חלב
1 כף ברנדי
לעוגה :
5 ביצים מופרדות
100 גר' מרגרינה
1 כוס סוכר
200 גר' פרג טחון
2 כפות קמח
2 כפות ברנדי
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית רום
1/4 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים לקצף יציב ולהוסיף את הסוכר תוך כדי הקצפה. להמיס את המרגרינה ולצנן מעט, להקציף את החלמונים, ולהוסיף את המרגרינה,ולהוסיף תוך כדי בחישה את הפרג, הקמח אבקת האפיה הברנדי והתמציות. לקפל את קצף החלבונים לתערובת, ולצקת לתבנית 26 משומנת.
לאפות בחום בנוני כ -40 דקות .לצנן בתבנית ולהוציא מהתבנית לצינון מלא.
לציפוי :
להמיס את המרגרינה ולהוסיף את השוקולד ושאר החומרים לערבב לתערובת אחידה. לצקת את תערובת הציפוי על העוגה הקרה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון