הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות
כרישה אחת שלמה
4 שיני שום
2 כפות סוכר חום
מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
4 כפות שמן זית
קורט קינמון
קורט אגוז מוסקט
3 גבעולי עלי נענע
3 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה
חותכים את הבטטות לפרוסות או לקוביות ובהתאם פורסים את הכרישה
לפרוסות או לקוביות את שיני השום פורסים לעיגולים מפזרים את כל סוגי התבלינים
ואת השמן זית , חומץ בלסמי מערבבים ביחד .
מכניסים לתנור לאפיה בחום של 170 מעלות , במשך כ-30 דקות..........
בתיאבון
מגיש:
מקור: שפית אביטל
שתף את המתכון