חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרי עם ג'לי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרי עם ג'לי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
0.5 כוס סוכר
2 כפות שמן
0.5 כוס קמח
אבקת אפייה
0.5 כוס מיץ תפוזים
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
1 חבילת ג'לי בטעם תות שדה (או כל טעם אחר)
1 סלסלה של תותי שדה פרוסים דק( או כל לפתן פרות מתאים).
אופן ההכנה
1. יש לפרוס את תותי השדה לפזר עלייהם סוכר ולהשרות.
2. מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
3. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן ומוסיפים בהדרגה לתערובת החלבונים.
4. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה ומקפלים אל תערובת החלבונים לסרוגין עם מיץ
התפוזים.
5. מכניסים לתנור לאפייה על חום בינוני.
6. בינתיים מקציפים את הפודינג עם החלב והשמנת מתוקה עד לקבלת קצפת - אותה נמרח על
העוגה לאחר שהצתננה.
7. על העוגה נסדר את חתיכות תותי השדה.
8. לג'לי מוסיפים 2 כוסות מיים רותחים ומצננים מעט ( לא יותר מידי ע"מ שלא יתקשה)
ושופכים על התותים שמסודרים במגש.
9. העוגה מוכנה לאכילה רק לאחר 3 שעות במקרר.
בתאבון.
מגיש: orit
מקור:
שתף את המתכון