הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו סולת
1 חבילת מרגרינה פרווה בלו בנד הצהובה
כף מלח
2 כוסות מים
חצי כוס שמן
סיר אידוי,
מסננת , וקערות גדולות.
אופן ההכנה
שמים בקערה קילו סולת, לוקחים כף מלח ומפזרים עם היד.............בתנועות עיגוליות
מוסיפים חצי כוס שמן וממשיכים לפזר, מוסיפים כוס מים וממשיכים לפזר בתנועות עיגוליות.
מניחים את התערובת בתוך הסיר עם החורים מעל הסיר עם המים הרותחים.
במשך שעה, פורסים את המרגרינה לקוביות בתוך קערה מוציאים את הסיר מהסיר האידוי שופכים את הסולת לתוך הקערה ומחכים 10 דקות בערך עד שכל הסולת מתערבבת עם המרגרינה, מוסיפים עוד כוס מים , ואז מנפים את זה פעם אחת.
מחזירים לאש לשעה נוספת, בתום השעה, מוסיפים עוד כוס מים ומנפים שוב, מגישים לאכול חם..............אפשר עם חלב
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון