חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר ונקניקיות צ'וריסו ברוטב מקסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר ונקניקיות צ'וריסו ברוטב מקסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס שמן + 2 כפות
1/3 ק"ג בשר בקר שייטל, חתוך לקוביות
3 בצלים גדולים, פרוסים
6 שיני שום קצוצות
1 כף קמח
1 כף סוכר חום
2 כפות חומץ בן יין
1/2 2 כוסות בירה לבנה
1 כוס מרק עוף צח
מלח ופלפל שחור טחון טרי
6 נקניקיות צ'וריסו
12 פרוסות בגט קלויות
3 כפות חרדל משובח
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
2. מחממים שליש כוס שמן במחבת כבדה. מטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים עד שהן משחימות. מוציאים ומניחים בקדרה חסינת חום.
3. מוסיפים למחבת את הבצל והשום ומטגנים עד שיזהיבו. מוסיפים את הקמח והסוכר ומטגנים דקה תוך ערבוב.
4. מוסיפים את החומץ, הבירה ומרק העוף ומביאים לרתיחה. מגרדים את תחתית המחבת בעזרת כף עץ. מעבירים את תכולת המחבת לקדרה, מתבלים במלח ובפלפל ומכסים.
5. אופים כשעתיים וחצי בתנור, עד שהבשר רך והרוטב סמיך.
6. דוקרים את הנקניקיות במספר מקומות ומטגנים בשתי כפות השמן הנותרות עד שיזהיבו.
7. מניחים את הנקניקיות על התבשיל, מכסים את הקדרה ואופים יחד כ- 20 דקות נוספות.
8. מגישים עם פרוסות באגט קלויות מרוחות בחרדל.
מגיש: lee75
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון