הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג כנפיים (לבקש מהמוכר להוריד את הצ'ופציק של הכנף ולחצות אותה לשתיים)
מיץ מלימון אחד
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק קנוי
2 כפות דבש ( אפשר גם פחות)
פלפל גרוס טרי
אופן ההכנה
משרים את הכנפיים בחומרי המרינדה כעשרים דקות לפחות, אפשר גם לילה שלם.
לשים לב: לא לשים מלח במרינדה עצמה אלא להוסיף אותו רק מייד לפני הצליה או האפיה אם העוף מוכשר אפשר לא להוסיף מלח בכלל!
בגריל : להניח אותם על הגריל לפי מידת ההכנה הרצויה. יש להזהר לא לשים כשהאש חזקה מאוד כי הדבש נהיה קרמל ועלול להשרף והכנף עדיין לא תהיה מוכנה
בתנור להפעיל בחום לש 180 מעלות לכ15-30 דקות תלוי בחוזק התנור ומידת העשייה הנחוצה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון