חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפו"א ופסטרמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קיצי קל להכנה וגם קל בקיבה במקום פסטרמה אפשר להשתמש בכל סוג של נקניק גם מעושנים , אפשר להשתמש בגבינות כגון פטה,בולגרית,צפתית או גבינת עיזים , לחובבי הדגים כגון סלמון או דגים מלוחים בהחלט אפשר להוסיף, ולאלה של שומרים על כשרות אפשר לחבר בין גבינה לנקניק מעושן שאוהבים.
סלט תפו"א ופסטרמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קיצי קל להכנה וגם קל בקיבה במקום פסטרמה אפשר להשתמש בכל סוג של נקניק גם מעושנים , אפשר להשתמש בגבינות כגון פטה,בולגרית,צפתית או גבינת עיזים , לחובבי הדגים כגון סלמון או דגים מלוחים בהחלט אפשר להוסיף, ולאלה של שומרים על כשרות אפשר לחבר בין גבינה לנקניק מעושן שאוהבים.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 י"ח תפו"א בינוניים בעלי קליפה אדומה מבושלים במים עד להתרכותם.
1 בצל אדום בגודל בינוני.
2גבעולי בצל ירוק.
3 פלפלים אדומים קלופים.
3 ביצים קשות.
2גבעולי אורגנו טרי .
כ15 גבעולי עירית.
5 גבעולי פטרוזליה.
100 גרם פרוסות פסטרמה ברביקיו(או כל סוג אחר של נקניק,גבינה,דג).
מלח,פלפל שחור,שמן זית,מיץ לימון,חרדל גרגרים(אפשר רגיל).
אופן ההכנה
לאחר שבשלנו את תפו"א והביציםפורסים לפרוסות או חותכים לקוביות,
קוצצים את הבצל לקוביות בינוניות.
קוצצים את הבצל ירוק,העירית והפטרוזליה.
תולשים את עלי האורגנו מהגבעול.
פלפל אדום קלוף קוצצים לקוביות בגדול בינוני.
פרוסות פסטרמה ברביקיו חתוכה לרצועות.
מניחים את כל הירקות והביצים החתוכים בתוך קערה.
בקערה קטנה מערבבים מלח ,פלפל שחור לפי הטעם,1/4 כוס מיץ לימון,1/4 כוס שמן זית וכף אחת של חרדל עד לקבלת מרקם אחיד.
שופכים את הרוטב לתוך הקערה של הירקות ומערבבים ביחד.
רצוי להכין יום קודם.
מגיש: שפית_אביטל
מקור: שפית אביטל
שתף את המתכון