הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס שמן
1 כף שום כתוש
1 כפית כוסברה טחונה
מלח
2 ליטרים מרק עוף צח או מרק בקר
2 בצלים קלופים (אחד מהם קצוץ)
צרור גדול מלוחייה
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבצל,השום, הכוסברה והמלח. מטגנים על להבה נמוכה תוך ערבוב בלי שהשום יישרף. מביאים את המרק לרתיחה בסיר, מוסיפים את הבצל השלם ומבשלים עד שהבצל רך. שוטפים את המלוחייה ומפרידים את העלים מהגבעולים. קוצצים את העלים במעבד מזון. לפני ההגשה מוסיפים את השמן עם השום,הבצל והכוסברה ואת המלוחייה לסיר המרק, מערבבים ומבשלים 3-5 דקות.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון