חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח תותים חם - החגב המקפץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח טעים ומיוחד.
קינוח תותים חם - החגב המקפץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח טעים ומיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' תותים טריים או מוקפאים.
6 כפות סוכר
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים ( עדיף טרי )
3 כפות קורנפלור
1 ביצה טרופה קלות.
2 תותים - לקישוט
אופן ההכנה
שמים תותים בקערה בינונית ומכסים בסוכר
מבשלים במשך 4 דקות
מוציאים את התותים בכף מחוררת - ומניחים בקערת הגשה / בקעריות אישיות
יוצקים כוס מיץ תפוזים לקערה בה מצויים מיצי התותים - ומבשלים משך 2 דקות.
בוללים את הקורנפלור במחצית כוס מיץ התפוזים הנותרת ויוצקים למיץ החם.
מבשלים כ- 3 דקות תוך בחישה ,
מוסיפים תוך בחישה את הביצה הטרופה .
יוצקים את התערובת על התותים
מקשטים בתותים ששמרנו בצד - ומגישים חם.
מגיש: סנופי
מקור:
שתף את המתכון