חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב צימוקים של ספירונת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף חגיגי , מיוחד ומבושם. מתובל בבירה , ציפורן , קינמון ...
עוף ברוטב צימוקים של ספירונת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף חגיגי , מיוחד ומבושם. מתובל בבירה , ציפורן , קינמון ...
הוראות הכנה
מרכיבים
6 - 4 כרעי עוף שטופים ומיובשים
4 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
1 שן שום מעוכה
1/2 1 כוסות מרק עוף
1 כוס בירה בהירה " מכבי"
2 מסמרי ציפורן
2 כפות רסק עגבניות
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית ג'ינג'ר ( זנגביל) טחון / 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
קורט פפריקה חריפה
3/4 כוס צימוקים גדולים שטופים
1 תפוח עץ חמצמץ
1 כפית קורנפלור - לפי הצורך
אופן ההכנה
^ לתבל את כרעי העוף במלח וקורט פלפל ,
לחמם שמן במחבת ולהזהיב את הכרעיים מכל הצדדים.
^ מוסיפים לעוף בסיר : בצל קצוץ ושום - מנמיכים הלהבה.
^ מוסיפים מרק עוף + חצי כוס בירה , ציפורן , קינמון , רסק עגבניות
מתבלים בקינמון , ג'ינג'ר ופפריקה חריפה.
^ מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ - 30 קדות.
^ מוסיפים את יתרת הבירה ( חצי כוס ) והצימוקים
ממשיכים לבשל עוד 30 דקות ,
טועמים ומוסיפים עוד מלח לפי הצורך.
^ קולפים את תפוח העץ , מוציאים ליבה וגרעינים ומרסקים בפומפיה .
בתום הבישול - מוסיפים את התפוח המגורד לעוף.
טועמים ומשפרים את הטעם לפי הצורך.
^אם הרוטב דליל מידי , מעבים אותו בקורנפלור : מערבבים קורנפלור בכף מים
קרים , מוסיפים לרוטב ומבשלים עוד 2-3 דקות - עד שהרוטב סמיך.
*** מגישים עם אורז וסלט חסה , בליווי כוס בירה קרה ***
^
מגיש: סנופי
מקור:
שתף את המתכון