הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר כבדי עוף
חצי חבילה פטרוזליה קצוצה
חצי חבילה כוסברה קצוצה
6 שיני שום גדולות קצוצות (לא כתוש)
4 כפות שמן זית
כפית גדושה כמון
חצי כפית פלפל שחור
כף אבקת מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
לקצוץ היטב את הכוסברה, הפטרוזליה והשום. לערבב את כבדי העוף עם כל הירק הקצוץ
להוסיף השמן והתבלינים ולהניח לכחצי שעה לספיגת טעמים.
לחמם מחבת טפלון וכשחם להוסיף הכבדים . לטגן טיגון קצר של כ- 5 דקות.
להפוך הכבדים ולטגן עוד 5 דקות. מי שאוהב את הכבדים וול דאן יכול לטגן עוד 5 דקות.
לטעמי טיגון ממושך מייבש את הכבדים
מגיש:
מקור: ניסיון אישי
שתף את המתכון