מכירים את הימים העצלים הללו, בהם עולה חשק עז למנת דג, אך אין כל כך כוחות לאיתור סגנונות בישול והכנה, עם יין זה או אחר
ניגשים למקפיא ושולפים את הדג הקפוא הראשון שעולה:
פילה נסיכה, סול, דניס ואפילו אמנון , מטגנים או צולים בגריל ללא תבלינים ובלי תוספות, הטעם יגיע עם הרוטב
הכל כך פשוט להכנה
|
|
מכירים את הימים העצלים הללו, בהם עולה חשק עז למנת דג, אך אין כל כך כוחות לאיתור סגנונות בישול והכנה, עם יין זה או אחר
ניגשים למקפיא ושולפים את הדג הקפוא הראשון שעולה:
פילה נסיכה, סול, דניס ואפילו אמנון , מטגנים או צולים בגריל ללא תבלינים ובלי תוספות, הטעם יגיע עם הרוטב
הכל כך פשוט להכנה
|
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות מיונז
שן שום כתושה (אפשר יותר לפי הטעם)
מיץ לימון טרי מלימון שלם
רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור
כף שמיר קצוץ דק
2 כפות מים קרים
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים בכוס זכוכית ומעבירים לכלי הגשה מתאים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון