חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות פרגית עם אגוזי קשיו וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון המקורי מסדנת בישול בתאילנד, העברתי את המנה ששמה "חזה עוף מוקפץ עם אגוזי קשיו" שדרוג קטן, ולהנאתי ואני מקווה שלהנאתכם המנה טובה ועדינה יותר.
רצועות פרגית עם אגוזי קשיו וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון המקורי מסדנת בישול בתאילנד, העברתי את המנה ששמה "חזה עוף מוקפץ עם אגוזי קשיו" שדרוג קטן, ולהנאתי ואני מקווה שלהנאתכם המנה טובה ועדינה יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 סטייק פרגית חתוכים לקוביות.
100 גר' אגוזי קשיו.
3 גזרים קטנים חתוכים לרצועות דקות
2 כוסות כרוב לבן חתוכות לרצועות דקות
3 כפות שמן זית
בצל יבש גדול
3 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות דקות
כפית דבש
4-5 כפות רוטב סויה
חצי כוס מים
כפית מלח
צ'ילי - לפי הטעם, לא חובה!
כף ברנדי
מיץ מחצי לימון טרי
2 כוסות אורז לבן
אופן ההכנה
לסיר קטן מכניסים את האורז עם 4 כוסות מים ומתבלים מעט במלח ופלפל, לאחר רתיחה מנמיכים את האש ומכסים -20 דק'. האורז הינו תוספת למנה.
חותכים את הבצל היבש לקוביות קטנות ומטגנים בווק או במחבת גדולה עם השמן זית .
כאשר הוא מתרכך מוסיפים את הפרגיות ומוסיפים את המלח והצ'ילי.
לאחר 4-5 דקות כאשר הבשר מוכן והבצל זהוב מעבירים לצלחת ומכניסים את הירקות לווק על אש גבוהה, מוסיפים את הסויה, המים והדבש ולאחר מכן את המיץ לימון, כאשר הגזרים מתרככים מכניסים שוב את הפרגיות שבצלחת ואת הקשיו, מוסיפים בזהירות וזה באמת לא חובה את הברנדי ומקפיצים ,כאשר הקשיו מקבלים גוון שזוף מורידים מהאש.
מגיש: dvg
מקור:
שתף את המתכון