הוראות הכנה
מרכיבים
6 סטייק פרגית חתוכים לקוביות.
100 גר' אגוזי קשיו.
3 גזרים קטנים חתוכים לרצועות דקות
2 כוסות כרוב לבן חתוכות לרצועות דקות
3 כפות שמן זית
בצל יבש גדול
3 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות דקות
כפית דבש
4-5 כפות רוטב סויה
חצי כוס מים
כפית מלח
צ'ילי - לפי הטעם, לא חובה!
כף ברנדי
מיץ מחצי לימון טרי
2 כוסות אורז לבן
אופן ההכנה
לסיר קטן מכניסים את האורז עם 4 כוסות מים ומתבלים מעט במלח ופלפל, לאחר רתיחה מנמיכים את האש ומכסים -20 דק'. האורז הינו תוספת למנה.
חותכים את הבצל היבש לקוביות קטנות ומטגנים בווק או במחבת גדולה עם השמן זית .
כאשר הוא מתרכך מוסיפים את הפרגיות ומוסיפים את המלח והצ'ילי.
לאחר 4-5 דקות כאשר הבשר מוכן והבצל זהוב מעבירים לצלחת ומכניסים את הירקות לווק על אש גבוהה, מוסיפים את הסויה, המים והדבש ולאחר מכן את המיץ לימון, כאשר הגזרים מתרככים מכניסים שוב את הפרגיות שבצלחת ואת הקשיו, מוסיפים בזהירות וזה באמת לא חובה את הברנדי ומקפיצים ,כאשר הקשיו מקבלים גוון שזוף מורידים מהאש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון