חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירה-דגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשאמא התחילה ללמוד לתואר ראשון לא היתה ברירה ואבא-יהודה-דגן נכנס למטבח. בארוחת שבת-בערב הראשונה אכלנו שניצל-טבעול, סלט ירקות והרבה הרבה חומוס אבל בבוקר הציל אבא את שמו הטוב והביא אותה ב?גורמה כשהגיש לנו את הגרסה היהודה-דגנית לפירה... הרבה למדו להכין אותו אבל עובדה היא, שגם אלה שיודעים איך, מבקשים שנביא איתנו כשאנחנו באים לשבת
פירה-דגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשאמא התחילה ללמוד לתואר ראשון לא היתה ברירה ואבא-יהודה-דגן נכנס למטבח. בארוחת שבת-בערב הראשונה אכלנו שניצל-טבעול, סלט ירקות והרבה הרבה חומוס אבל בבוקר הציל אבא את שמו הטוב והביא אותה ב?גורמה כשהגיש לנו את הגרסה היהודה-דגנית לפירה... הרבה למדו להכין אותו אבל עובדה היא, שגם אלה שיודעים איך, מבקשים שנביא איתנו כשאנחנו באים לשבת
הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוחי אדמה
3 בצלים
2-3 בטטות
פפריקה מתוקה
שמן (אפשר שמן זית)
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי האדמה והבטטות לקוביות ומבשלים עד שמתרכך
את הבצלים חותכים קצוץ או לטבעות דקות ומטגנים
מסננים את התפוחי אדמה והבטטות ומוסיפים את הבצל
מתבלים, מוסיפים 3 כפות שמן ופטרוזיליה
מועכים טוב-טוב
מגיש:
מקור: אבא-דגן
שתף את המתכון