הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' שוקולד מריר מעולה (שוקולד עם אחוזי קקאו גבוהים משביח את הטעם)
חצי מיכל שמנת מתוקה
2 חלמוני ביצה
100 גרם חמאה
2 כפות ברנדי - לא ממש חובה
אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולד בקערה יבשה המונחת מעל סיר אדים
2. מוסיפים את החמאה כשהיא רכה ואת השמנת המתוקה
3. מוסיפים את החלמונים לאט! תוך ערבוב התערובת
4. מעבירים את הבלילה לתבנית ומקפיאים לשעה בערך
5. לאחר מכן חותכים לקוביות, מגלגים ומצפים באבקת קקאו...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון