הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוח אדמה
מלח גס
נייר כסף
שמן זית
אופן ההכנה
שוטפים את תפוחי האדמה ומשפשפים מעט עם כרית לכלים
מנגבים מורחים כל תפוח בשמן זית ומזרים מלח גס על ניי הכסף
עוטפים בניפרד כל תפוח אדמה ושמים בתבנית אפיה מכניסים לתנור מחומם
ואופים בחום בנוני גבוה כשעה בערך
בודקים אחרי כשעה עם קיסם ואם מוכן פותחים בזהירות חוצים לשניים ומפזרים מעט חמאה או רוטב שמנת וזה פשוט ניפלא
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון