הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף מוכן שנצילים 5 חתיכות
למילו: רבע ק"ג בשר טחון
חצי כוס אורז רתוח
פטרוזליה כוסברה,
בצל
מלח פלפל שחור ,פפריקה מתוקה ,תבלין קציצות כורכום
הכנת הרוטב:תירס, גמבה פלפל שחור מלח
לטיגון : שמן ביצה פרורי לחם
אופן ההכנה
להכין את המלוי ולמלות את חזה העוףהכנת המילו תעשה ע"י טיגון עם מעט שמן לפני מילוי של שניצל . ולגלגל לטבול בביצה ואח"כ בפרורו לחם ולטגן בשמן עמוק
הכנה הרוטב בסיר נפרד:
לטגן בצל להוסיף גמבה ותירס ומעט מים
תבלינים: מלח ,פלפל שחור, עלי דפנה, פלפל אנגלי, וכורכום.
אחרי טיגון השניצל לשים אותם בתוך הרוטב לרתיחה כמה דק
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון