הוראות הכנה
מרכיבים
10 נקניקיות מרגז כבש פרוסות לטבעות בינוניות
250 גרם שעועית צהובה טרייה פרוסה לטבעות די דקות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 בצל ירוק קצוץ דק ומופרד לחלק ירוק וחלק לבן
1 שן שום קצוצה
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ דק
1 כפית אבקת מרק עוף
2 כפות שמן לטיגון
מעט מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הגזר, השעועית, השום והצ'ילי, מערבבים היטב ומכסים במים. מוסיפים את הנקניקיות וממלאים את הסיר כדי שני שלישים גובהו במים. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החלק הירוק של הבצל הירוק. מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה. מתקנים תיבול בעזרת מלח.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון