הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא טונה בשמן ללא השמן ומפוררת
3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים, קלופים ופרוסים לטבעות (עיגולים)
¼ בצל קצוץ דק
4 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
1 קופסא שימורי תירס קטנה מסוננת מנוזלים
3 ביצים קשות, קלופות ופרוסות לעיגולים
2 עגבניות פרוסות לעיגולים
¼ כרוב קטן קצוץ דק
3 כפות נדיבות של מיונז
1 כף חרדל גרגרים
2 כפיות רוטב חזרת
2 כפות מים
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בתבנית עמוקה ורחבה מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה. עליהם מסדרים את פרוסות הביצה. ממליחים ומפלפלים. מעל מסדרים את העגבניות. כעת מפזרים מעל את הבצל, הטונה, התירס, המלפפון החמוץ והכרוב.
בקערית נפרדת מערבבים היטב את המיונז עם החרדל, החזרת, השמן והמים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יוצקים את התערובת על שכבות הסלט עד לכיסוי של כל הסלט. מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון