הוראות הכנה
מרכיבים
6. שרימפס נקיים ללא ראש אך עם זנבות.
3. קוקי סאן ז'אק (סקלופס) קפואים חצויים.
1.פילה דניס חתוך ל-4.
4.גופי קלמארי,חתוכים לפרפר.
שמן זית,
צ'ילי גרוס,
מלח,פלפל לבן.
שיפודי עץ דקים חתוכים ל-3
עלי בייבי כמצע למנה.
אופן ההכנה
מסדרים את השרימפס, והסקלופס החצויים על שיפודים.
בשני שיפודים מסדרים את ריבועי הדניס.
את השיפודים וגופי הקלמרי משרים במרינדה המורכבת משמן הזית והתבלינים.
מעלים את השיפודים לפי הסדר:
1.הדניס
2.פירות הים
3.גופי הקלמארי.
סדר זה חשוב היות שזמני ההכנה שונים מעט.
כשהשיפודים מוכנים (הדניס צרוב יפה ופירות הים הופכים את צבעם לכתום,הקלמארי צרוב)
מסדרים על צלחת:
עלי בייבי במרכז הצלחת בגבעה קטנה,
השיפודים מסודרים על גבעה זו,
"פרפרי הקלמארי" מסודרים,פתוחים מעל.
מזלפים מעט מן המרינדה מעל.
ניתן להגיש עם מטבלים בצד.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון