הוראות הכנה
מרכיבים
חלבון ביצה
300 גרם (בערך) אבקת סוכר טובה.
מעט מיץ לימון.
אופן ההכנה
לערבב לתוך חלבון הביצה את אבקת הסוכר.
לערבב טוב ולא להקציף!!!
להוסיף מעט מליץ הלימון, זה נותן טעם לימוני טעים.
אנחנו צריכים להגיע למרקם כמו טחינה.
את זה ניתן לחלק לכמה כוסות חד פעמיות ולכל כוס להוסיף טיפונת צבע מאכל (באבקה או בג'ל)
את הרואיל הצבעוני ניתן להכניס לקונוסים לזילוף או אפילו לשקית סנדויצים (ללא תפר)
לסגור טוב את השקית ולעשות חור קטן בפינת השקית ,משם אנחנו נזלף.
נתחיל בקישוט העוגיות.
בכדי לעלות עם צבע על צבע, נמתיו מעט ליבוש הצבע הקודם.
מגיש:
מקור: לילך מעצבת עוגות
שתף את המתכון