חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שיתאימו לעבודה עם רויאל איסינג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שיתאימו לעבודה עם רויאל איסינג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חלמונים
1 ביצה שלמה
250 גרם מרגרינה
רבע כוס מים
אחד וחצי כוס סוכר
קליפה מלימון אחד
מעט תמצית וניל
שקית אבקת אפיה
בערך קילו קמח.
אופן ההכנה
מכניסים למיקסר את כל הרשימה (בלי הקמח)
נותנים למיקסר לעבוד כמה דקות.
מתחילים להוסיף את הקמח, בכל פעם קצת , בערך שלושת רבעי קילו.
כשמתקבל בצק, יש להוציאו מהמיקסר ולהמשיך מעט ללוש אותו בידיים.
לקמח משטח עבוד ולרדד את הבצק לעובי אחיד של 1/2 ס"מ.
לקרוץ עוגיות ולהניח עם רוחים במגש ולאפות בתנור על חום של 180 מעלות בערך 10 דקות.
העוגיות מוכנות כשהן שחומות .
כשהעוגיות מתקררות אפשר להתחיל לצייר עליהן עם רויאל איסינג (סוכר)
מגיש: לילך_עוגות
מקור: לילך מעצבת עוגות
שתף את המתכון