הוראות הכנה
מרכיבים
2 חלמונים
1 ביצה שלמה
250 גרם מרגרינה
רבע כוס מים
אחד וחצי כוס סוכר
קליפה מלימון אחד
מעט תמצית וניל
שקית אבקת אפיה
בערך קילו קמח.
אופן ההכנה
מכניסים למיקסר את כל הרשימה (בלי הקמח)
נותנים למיקסר לעבוד כמה דקות.
מתחילים להוסיף את הקמח, בכל פעם קצת , בערך שלושת רבעי קילו.
כשמתקבל בצק, יש להוציאו מהמיקסר ולהמשיך מעט ללוש אותו בידיים.
לקמח משטח עבוד ולרדד את הבצק לעובי אחיד של 1/2 ס"מ.
לקרוץ עוגיות ולהניח עם רוחים במגש ולאפות בתנור על חום של 180 מעלות בערך 10 דקות.
העוגיות מוכנות כשהן שחומות .
כשהעוגיות מתקררות אפשר להתחיל לצייר עליהן עם רויאל איסינג (סוכר)
מגיש:
מקור: לילך מעצבת עוגות
שתף את המתכון