הוראות הכנה
מרכיבים
לגנאש:
200 גר' שוקולד מריר חלבי לפחות 63% מוצקי קקאו.
200 גר' שמנת.
רבע כוס ליקר (לא חובה)
סיר מים
קערת זכוכית
לציפוי:
אבקת קקאו הולנדי משובח/קוקוס/ברס/אגוזים קצוצים/פולי קפה שבורים (אם מכינים עם קלואה)
שוקולד עדין יותר (למשל לבן) מומס/פיסטוקים קצוצים
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הגנאש בקערה מזכוכית המונחת על סיר אדים (בן מארי) ממיסים.
מכניסים לכלי שטוח כמה שניתן מכוסה למקרר ללילה.
יוצרים כדורים בעזרת כף פריזיאן או בידיים ומגלגלים בציפוי.
ניתן להמיס שוקולד לציפוי,למרוח על הידיים וכך לצפות את הטראפל'ס - הציפוי יתקבל "שבור" ויפה.
ניתן להכניס לתוך הגנאש חלק ממרכיבי הציפוי לקבלת טרופים עשירים יותר.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון