חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה בקר צרוב בבלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה בקר צרוב בבלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150-200 גרם נתח פילה בקר טרי
2 כפות שמן זית
זרזיף שמן שומשום
1 כף רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
המון פלפל שחור גרוס
שמן זית לטיגון (בערך כף וחצי)
מעט עלים ירוקים או חסות לקישוט
אופן ההכנה
מגלגלים את פילה הבקר בפלפל השחוק הגרוס כך שיכסה אותו לחלוטין. במחבת גריל מחממים את שמן הזית לטיגון. כאשר רותח יש להניח את פילה הבקר במחבת לסגירה כדקה מכל צד. מוציאים ומשהים בצד לחמש דקות. פורסים לפרוסות לא עבות ומניחים שלוש פרוסות בכל צלחת הגשה.
מערבבים את יתרת החומרים (למעט העלים הירוקים) לקבלת מעין רוטב סמיך. מזליפים מהרוטב על פרוסות פילה הבקר. מניחים מעט עלים ירוקים במרכז, בין נתחי הבקר. מגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון